RuimteRegelaar

is een klein onafhankelijk bureau opgericht door Jan Koolenbrander. Jan heeft ruime ervaring in management en advies bij ruimtelijke ontwikkelingen. RuimteRegelaar regisseert en regelt ruimte om te ondernemen, te wonen, te verplaatsen en te ontspannen.

Van herbestemming van een (agrarisch) bedrijf tot herstructurering van woonwijken en bedrijventerreinen. Van advies over te volgen procedures tot het managen van ruimtelijke vraagstukken. Het speelveld is breed. RuimteRegelaar wordt uitgedaagd door schijnbaar onmogelijke ambities en is in complexe situaties op zijn plek.

Tegenstellingen in belangen, ambities en regels zijn terugkerende ingrediënten in de projecten. De opdrachtgevers van RuimteRegelaar - particulieren, overheden, bedrijven en instellingen - hebben elk hun eigen positie. Met het vermogen om te luisteren en te binden worden tegenstellingen overwonnen, door te vertrouwen op de kracht van personen vormt RuimteRegelaar coalities en brengt partijen samen.

RuimteRegelaar opereert rustig en weet snel het vertrouwen te winnen van betrokkenen. Met een frisse kijk, creativiteit en het vermogen om buiten de gebaande paden te treden, komen processen in beweging.  Van het eerste idee tot en met de daadwerkelijke realisatie werkt RuimteRegelaar samen met u aan succes.